Adrenalin - Atair - Peak

voor wingsuiters en trackers

Voor wingsuit- en tracking sprongen

In 2007 bracht Atair de Trango op de markt, de eerste ultra-light BASE koepel. Het werd zo'n succes, dat de koepel zich in drie versies verder ontwikkelde. Hoewel de basis van de originele Trango onveranderd is, zijn er innovaties doorgevoerd aan de koepel op het gebied van design, techniek en performance. Zodanig dat het tijd werd een geheel nieuwe koepel te lanceren, the PEAK.
Atair is er trots op de PEAK te introduceren, de gloednieuwe ultra-light BASE koepel speciaal ontwikkeld voor de meest veeleisende wingsuiters en trackers. PEAK is de eerste BASE koepel dat echt vliegt als een sport skydiving koepel. De innovatieve ZP neus van het scherm draagt bij aan goede flare eigenschappen.

Productinformatie

Maten 185, 205, 225, 245, 265, 285 Opties - Details Bekijk website Atair Kosten € 1990,- (185) tot € 2210,- (285) Kleurenkaart Atair kleurenwaaier Keuzehulp Keuzehulp voor juiste maat en oties Bestelformulier Peak bestelformulier Mail het bestelformulier aan info@PedroVerticalo.nl en bestel via de bestelknop. Eventuele extra opties worden verrekend bij aflevering. Buy
Terug naar Adrenalin BASE Bekijk andere merken