Adrenalin - Atair - Troll

het allround werkpaard

Voor hoog- en laagspringers

De Troll is een 7-celler met een lage aspect ratio, gebouwd van hoogwaardige duurzame materialen met extra verstevigingen in de kritieke zones. Dit maakt het scherm geschikt voor de veelzijdige uitdagende projecten in het moderne BASE jumpen. Het profiel van de Troll is gemaakt voor comfortabele openingen, eenvoudige vluchten onder het scherm en nauwkeurige landingen.
Het profiel is zo gevormd dat er minder weerstand optreedt tijdens de vlucht. Alle Troll koepels hebben Dacron lijnen, een unieke tailpocket voor het nauwkeurig inpakken van de lijnen. Een prima combinatie voor een Adrenalin BASE harnas.

Productinformatie

Maten 185, 205, 225, 245, 265, 285, 305 Opties Lichtgewicht doek / MDV / ZP nose Details Bekijk website Atair Kosten € 1680,- (185) tot € 2000,- (305) Kleurenkaart Atair kleurenwaaier Keuzehulp Keuzehulp voor juiste maat en oties Bestelformulier Troll bestelformulier Mail het bestelformulier aan info@PedroVerticalo.nl en bestel via de bestelknop. Eventuele extra opties worden verrekend bij aflevering. Buy
Terug naar Adrenalin BASE Bekijk andere merken