Accessoires

Pedro Verticalo Adventures kan je letterlijk van top tot teen aankleden met het beste materiaal voor je avonturen. Voor alle paramotor en paragliding merken waar wij dealer van zijn, leveren we alle mogelijke accessoires zoals speedbars, pakzakken, frontcontainers, helmen, brillen enzovoort. Het is ondoenlijk om al deze producten in onze webshop op te nemen, dus kijk gerust op de site van de fabrikanten en laat ons weten wat je wilt hebben. Zoek je iets maar weet je niet waar je het kan vinden, grote kans dat wij je verder kunnen helpen.

Naast de gebruikelijke vliegaccessoires, leveren wij ook specifiek materiaal voor hike & fly en veiligheid. Zie hieronder een greep uit ons assortiment.

Pedro Verticalo adventures | ppgsmoke

Nuttige, leuke en noodzakelijke gadgets

Onze collectie van accessoires aan PPG Smoke producten varieert van chasecams tot floatation devices en schermverlichting. Dus leuk of noodzakelijk, maar als je ze eenmaal hebt: onmisbaar!

Pedro Verticalo adventures | edelrid

Edelrid – Lichtgewicht kwaliteitsuitrusting

Pedro Verticalo Adventures is officieel dealer van Edelrid. Edelrid is een toonaangevend merk voor bergsportuitrusting en een onderdeel van oudtdoormerk Vaude. Regelmatig komen ze met nieuwe inzichten en inventieve materialen om de uitrusting lichter, veiliger en praktischer te maken. Een lichte maar betrouwbare uitrusting is essentieel voor Hike & Fly tochten, waarbij je ondanks een lichtgewicht paragliding uitrusting toch al best veel mee te sjouwen hebt de berg op. Alle technische materialen die je nodig hebt voor een Via Ferrata, gletsjertocht of andere beklimming vindt je in onze webshop. Niet alle artikelen van Edelrid (onderdeel van Vaude) vindt je op onze site, maar alleen het materiaal wat wij bijzonder geschikt vinden voor Hike & Fly tochten en BASE approaches. We kunnen alle producten van Vaude en Edelrid leveren tegen de scherpste prijs! Van broek tot rugtas en van karabiner tot klimtouw.

Edelrid sluit als geen ander bergsportmerk beter aan bij paragliden. Dikke kans dat de lijnen van je paraglider gemaakt zijn door de Edelrid fabriek. En om ook te bewijzen dat iedere gram haar prestaties waard moet zijn, hebben ze de lichtste paragliding harnaskarabiner ooit gemaakt: de Alias. Ook de lichtste klimgordel, lichtste stijgijzers en lichtste klettersteigset dragen het Edelrid logo.

Kijk voor meer achtergrondinformatie op de website van Edelrid en website van Vaude. Bekijk hieronder de selectie van topproducten voor Hike & Fly activiteiten en bestel direct. Staat jouw keuze hier niet tussen? Geen probleem, het gehele Edelrid en Vaude assortiment is bij ons tegen de scherpste prijs verkrijgbaar. Stuur een mailtje met je wensen naar Pedro Verticalo of vul het contactformulier in..

Pedro Verticalo adventures | birdz eyewear

Oogmode voor adventure sports

Pedro Verticalo importeert zijn collectie zonnebrillen uit Florida (VS). Birdz Eyewear is gespecialiseerd in brillen voor “snelle sporten” en levert prima kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs. Ons assortiment is samengesteld met brillen en goggles voor paragliden, skydiven, BASE jumpen en bergsport. De volledige collectie van Birdz is groter, maar wij hebben een selectie gemaakt van de meest geschikte brillen met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Normaal gesproken hebben wij deze brillen en goggles op voorraad.

Wilt u een andere bril uit de Birdz collectie, of bijvoorbeeld een anter type glas (helder of gekleurd), kunt u elke bril die u op de website van Birdz ziet bij ons bestellen. Stuur daarvoor een e-mail met het gewenste model aan info@pedroverticalo.nl of gebruik het contactformulier. Reken op ongeveer twee weken levertijd voor brillen die niet in onze collectie zijn opgenomen.

Bestel de meest gewilde accessoires in onze webshop

ONS ASSORTIMENT AAN ACCESSOIRES

Reviews

Lees de ervaringen van mensen die je voorgingen!

Pedro Verticalo adventures | gallery 04 original

Birdz bril

Nooit meer vliegjes in mijn oog dankzij Pedro!