BASE gear

Pedro Verticalo adventures | header link

AdrenalinBase, specialist in BASE uitrusting

AdrenalinBASE is opgericht in 1996. In 2000 besloot Jean Noel Itzstein een lichter, meer allround maar toch robuust harnas te ontwerpen.
De Zak was geboren. Met deze know-how en de ervaringen opgedaan in het veld en de bergen, heef AdrenalinBASE de ontwikkelingen doorgezet om nog comfortabelere en betrouwbaardere producten te maken.

De ontwerpen, materialen en productietechnieken zijn met grote zorg uitgewerkt in samenwerking met vooraanstaande leden uit de wereld van BASE jumpen, bergbeklimmen, skydiven en paragliden.

De visie van AdrenalinBASE sluit goed aan bij Pedro Verticalo Adventures. De lichtgewicht uitrusting maakt het mogelijk om prachtige hike&fly tochten te maken. We delen de passie voor de bergen om nieuwe avonturen met daarvoor geschikte uitrusting mogelijk te maken.

Pedro Verticalo Adventures is officieel dealer van AdrenalinBASE producten en kan vanuit eigen ervaring helpen om de ideale BASE uitrusting voor je samen te stellen. Onze jarenlange ervaring in het beoefenen van diverse extreme sports, organisatie van BASE evenementen (zoals het Mad’Air evenement op Madeira) en openen van nieuwe exits helpt ons om jou te adviseren.

Good jumps, good flights!

 

Pedro Verticalo adventures | pack completPackage deal

Pedro Verticalo Adventures biedt complete Adrenalin Base uitrusting aan, dus een combinatie van harnas en koepel, tegen een gereduceerd tarief.

Deze combinaties zijn ontworpen om perfect samen te werken, altijd passend en op elkaar afgestemd. Wij geven een package deal korting van € 400,- op een complete uitrusting. Deze package deal is niet via de webshop te verrekenen dus neem hiervoor contact met ons op.

Bekijk hieronder ons aanbod aan BASE uitrusting

BASE gear