Harnassen

Alle schermfabrikanten waar wij dealer van zijn hebben kwalitatief goede harnassen. Er is niet één fabrikant die uitblinkt in alle typen harnassen. Voor een tandempassagiersharnas adviseren we bijvoorbeeld het Batis harnas van Icaro, terwijl voor een hike&fly liefhebber de NEO String een prachtig harnas is. We hebben ervoor gekozen om niet van alle fabrikanten alle harnassen in onze webshop op te nemen, behalve van ons huismerk Icaro. Van de andere fabrikanten hebben we de harnassen opgenomen die op een bepaald vlak heel goed scoren en voor specifieke avonturen aan te raden zijn.

Advies en proefhangen

Pedro Verticalo Adventures beschikt in de hangar in Beverwijk over diverse simulators en trainers, waarin je je harnas kan uitproberen, proefhangen en afstellen. Wat je wens ook is, wij hebben het geschikte harnas voor je in een mum van tijd in huis en rusten niet voor je tevreden bent. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk hieronder de meest populaire harnassen

Reviews

Lees de ervaringen van mensen die je voorgingen!

Pedro Verticalo adventures | ilse

Icaro Xema

Tandempassagier over de Icaro Batis: Ik heb heerlijk gezeten in het harnas. Erg knap dat het zo ingesteld kon worden dat het goed voor mij zit. Ik kon erg makkelijk het harnas in komen bij de start en was er bij de landing ook zo weer uit. Zo kon ik nog wat bijdragen aan een mooie landing 😉