Klimuitrusting

Edelrid – Lichtgewicht kwaliteitsuitrusting

Pedro Verticalo Adventures is officieel dealer van Edelrid. Edelrid is een toonaangevend merk voor bergsportuitrusting. Regelmatig komen ze met nieuwe inzichten en inventieve materialen om de uitrusting lichter, veiliger en praktischer te maken. Een lichte maar betrouwbare uitrusting is essentieel voor Hike & Fly tochten, waarbij je ondanks een lichtgewicht paragliding uitrusting toch al best veel mee te sjouwen hebt de berg op. Alle technische materialen die je nodig hebt voor een Via Ferrata, gletsjertocht of andere beklimming vindt je in onze webshop. Niet alle artikelen van Edelrid (onderdeel van Vaude) vindt je op onze site, maar alleen het materiaal wat wij bijzonder geschikt vinden voor Hike & Fly tochten en BASE approaches. We kunnen alle producten van Vaude en Edelrid leveren tegen de scherpste prijs! Van broek tot rugtas en van karabiner tot klimtouw.

Edelrid sluit als geen ander bergsportmerk beter aan bij paragliden. Dikke kans dat de lijnen van je paraglider gemaakt zijn door de Edelrid fabriek. En om ook te bewijzen dat iedere gram haar prestaties waard moet zijn, hebben ze de lichtste paragliding harnaskarabiners ooit gemaakt: de Alias (voor normale harnassen) en de Ease (voor strings). Ook de lichtste klimgordel, lichtste stijgijzers en lichtste klettersteigset dragen het Edelrid logo.

Kijk voor meer achtergrondinformatie op de website van Edelrid en website van Vaude. Bekijk hieronder de selectie van topproducten voor Hike & Fly activiteiten en bestel direct. Staat jouw keuze hier niet tussen? Geen probleem, het gehele Edelrid en Vaude assortiment is bij ons tegen de scherpste prijs verkrijgbaar. Stuur een mailtje met je wensen naar Pedro Verticalo of vul het contactformulier in..

Bekijk hieronder ons aanbod aan klim uitrusting