Service, keuringen, trimtuning en reserves vouwen

In de hangar in Beverwijk zijn wij volledig uitgerust om service te verrichten aan uw uitrusting. Wij bieden onderstaande opties aan om uw uitrusting veilig te kunnen blijven gebruiken:

Schermkeuring

Voor behoud van veiligheid en goede prestaties van uw scherm. Indien uit de keuring blijkt dat trimmen of het vervangen van lijnen noodzakelijk is, voeren we dit voor je uit.

Reserve vouwen

Welke reserve en container je ook hebt, wij verzorgen de periodieke repack voor je.

Callsign vlaggen

Voor het gemotoriseerd vliegen is het in Nederland verplicht om je kenmerk (callsign) in het scherm te zetten of met een vlag te vliegen. Wij verzorgen de belettering van het scherm of het produceren van een callsign vlag, naar wens met magneten, klittenband of drukkopen.

Innovaties

Op zoek naar iets bijzonders? Van op maat gemaakte d-bags, 3-ring releases, externe brandstoftanks, tot camgloves… Wij ontwikkelen voortdurend nieuwe materialen. Loop je met een idee rond maar wil je eerst even brainstormen of hulp bij de productie? laat het ons weten, we denken graag mee.

Bekijk hieronder ons service aanbod

Reviews

Lees de ervaringen van mensen die je voorgingen!

Pedro Verticalo adventures | schermkeuring

Schermkeuring

Peter heeft mijn scherm gekeurd en vakkundig twee lijnen vervangen zodat ik weer vertrouwen in mijn materiaal heb. ~ Joost van Dam

Persoonlijke service, snel en goed advies en een duidelijk keuringsrapport. Ik kom zeker weer terug. ~ Anthony Power